ViS-konferensen 2020 flyttas till 23 – 24 november

Mot bakgrund av den senaste utvecklingen av Corona-smittan samt beslut och riktlinjer från regeringen och Folkhälsomyndigheten, har ViS beslutat att byta datum för vuxenutbildningskonferensen 2020. Nya datum för konferensen är 23 – 24 november 2020. I övrigt gäller samma program samt samma villkor för bokningar och bokningsavgifter som tidigare. Precis som tidigare planerat kommer konferensen äga rum på Clarion Sign i Stockholm.

Arrangören kommer att sköta alla ombokningar som är gjorda via konferensens anmälningsformulär. Det innebär att om du bokat hotellrum via anmälningsformuläret kommer dessa bokningar automatiskt flyttas till den 23 – 24 november och du behöver inte göra några egna ombokningar. Ny bekräftelse kommer att skickas ut när ändringen är genomförd. Vi ber om förståelse för att vi har många bokningar att gå igenom och uppdatera.

Vi är naturligtvis besvikna över att inte kunna genomföra konferensen på de planerade dagarna, men under den rådande situationen är vi ändå mycket glada över att konferensen kommer att äga rum, fast på nya datum.

Bytet av datum för konferensen innebär att formerna för ViS årsmöte 2020 kommer att ändras. Vi återkommer under vecka 12 med mer information om detta.

För praktiska frågor: congress@tmevent.se

Styrelsen för Vuxenutbildning i Samverkan