Nyhetsbrev

ViS nyhetsbrev 27 maj 2024

Efter ViS konferensen är det dags för ett nyhetsbrev. Här kan du läsa om konferensen, om ViS påverkansarbete och om nätverkens arbete. Vi flaggar också för Vuxenutbildningens dag i Almedalen. Är du inte prenumerant kan du anmäla dig här bredvid.

Läs mer

ViS nyhetsbrev 24 mars 2024

I mars nyhetsbrev rapporterar styrelsens om arbetet under årets första månader. Vi får också en sammanfattning av planerna fram till sommaren. Nätverken redogör för sina verksamheter och den här gången har vi glädjen att också ta del av de två nya nätverkens rapporter.

Läs mer

ViS nyhetsbrev 18 december 2023

I årets sista nyhetsbrev sammanfattar ViS ordförande året som har gått vilket har varit ett mycket aktivt ViS-år. I nyhetsbrevet får du också information om vårens viktigaste konferens – ViS konferensen 13-14 maj 2024. Nätverken presenterar sina nyheter och nu har vi också glädjen att presentera två nya nätverk.

Läs mer

ViS nyhetsbrev 18 september 2023

I septembers nyhetsbrev berättar ViS styrelse om sitt påverkansarbete. Vi får också en rapport från Almedalen. Nätverken berättar om sina aktiviteter. Vi slår ett extra slag för ViSas digital konferens för administratörer inom vuxenutbildningen och för Skolledarforum 2023. ViS nyhetsbrev september 2023

Läs mer