ViS Skolledarforum 2018

Välkomna till Skolledarforum 2018!

Den 20-21 november 2018 upprepar vi förra årets succé med ViS Skolledarforum!

På Skolledarforum får du som är lokal politiker, skolledare eller chef inom kommunal eller privat vuxenutbildning möta beslutsfattare, myndighetsrepresentanter och kollegor i ett mindre samtalsforum där dialogen är prioriterad.

Skolledarforum är endast öppet för medlemmar i ViS. Vi har även begränsat deltagarantalet till 35 personer för att garantera att du verkligen får chansen att både inhämta de senaste nyheterna inom vuxenutbildningen och göra din röst hörd i samtalet.

Inbjudna medverkande är bl.a. Lars Stjernqvist, utredningen om planering och dimensionering av gymnasial utbildning, Karin Sandwall Åström, sfi-utredningen,Kristina Cunningham, SKL samt Marcello Marrone och Anette Engström, Skolverket. Beroende på den kommande regeringsbildningen kommer vi att återkomma kring medverkan från regeringen eller utbildningsutskottet i riksdagen.

Pris: 3 400 kr exklusive moms, endast medlemmar.

Anmälan är bindande, dock kan platsen överlåtas till annan person. Två luncher, fika samt konferensmiddag ingår i priset.

Vi kommer att begränsa deltagandet till två deltagare per kommun eller företag för att sprida deltagandet så mycket som möjligt. Om man vill anmäla fler deltagare kan vi bara garantera plats om konferensen inte är fulltecknad.

Vi kan också erbjuda boende på Långholmen till 25 personer för 1.692 kr + moms per natt.

Vill du hålla dig uppdaterad och påverka är Skolledarforum platsen!

Till anmälan>>>